divendres, 6 de maig del 2016

EL METGE I EL CIRURGIÀ

El 3 de maig del 2016 els pares del Pau de la classe dels elefants de P4 han vingut a explicar-nos l'ofici de metge i cirurgià. Primer ens han explicat com treballen els metges i què fan per a la nostra salut. 
 Després hem pogut veure quina roba i quins estris necessiten els metges per a poder treballar i curar-nos les nostres malalties. La bata, l'estetoscopi, els xarops, i el més divertit és com ens poden fer riure tocant-nos l'os del riure. Sabeu on és? Nosaltres sí!





























 Hem pogut tocar i jugar amb estris que els metges fan servir per curar els seus pacients: les xeringues, els bastonets, les venes, el cotó fluix, les tiretes... moltes coses!





 El cirurgià s'ha de posar una roba molt especial: una bata, un casquet i una màscara, i, perquè tot estigui molt net, també ha de rentar-se les mans amb un sabó molt especial.



 També ens han portat roba per a nosaltres. Ha estat molt divertit i ens ha agradat molt veure'ns disfressats de metges i cirurgians. 




















 Per posar en pràctica tot el que hem après, hem fet uns supòsits pràctics i ens hem pogut curar. Ens hem netejat ferides, hem posat iode, hem embenat la cama, hem posat tiretes i ens hem mirat els nostres reflexes. Tots estem molt sans!
 Ens ho hem passat d'allò més bé! Podeu tornar sempre que vulgueu!

Moltes gràcies per tot!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada